Дома Тагови Жан Митрев клиника

Таг: Жан Митрев клиника

Бев парализирана, можев само да гледам и да дишам, а сега...

– Бев парализирана, само дишев и гледав. Сега можам повторно сама да одам и да ги движам рацете. Верувајте се чувствувам повторно жива и...

Риниса се роди по втор пат во клиничката болница Жан Митрев...

Риниса уште на својот прв ден во животот се соочи со огромен проблем, проблем кој за неа значеше живот или смрт. Не по своја...

Влијанието на смарт телефоните врз постурата – начинот на кој го...

Тимот на физиотерапевти при Zan Mitrev Clinic по повод одбележаниот ден на физиотерапевти, 8 септември, се вклучува во кампањата за одбележување со спроведување на...

Во Zan Mitrev Clinic изведена една од најкомплицираните операции кај новороденче

Подготвени за големи предизвици во детската кардиохирургија За прв пат во Македонија, успешно се изведе една од најтешките и најкомплексните операции на срце кај деца....