Дома Тагови Жан Митрев клиника

Таг: Жан Митрев клиника

Во 2019 година имавме најмногу прегледи и операции: Обраќање на академик...

Жан Митрев: Сите деца јас ги оперирав. Имавме успешна година, се гордееме со детската кардиохирургија и операциите со вештачки срца! Откако е отворена, во март...

Од клиниката Жан Митрев советуваат каков треба да биде појадокот: Внесете...

ПОЈАДОКОТ- КЛУЧЕН ЕЛЕМЕНТ ВО ИСХРАНАТА НА ЗДРАВИТЕ ЛИЦА Се повеќе истражувања го привлекуваат вниманието за начинот на исхрана, кога и што да се консумира. Добро...

Бебето Михаил било модро, а операцијата траела цели 4 часа: По...

-Новороденчето се оперираше од страна на нашиот тим на чело со Д-р. Жан Митрев, која операција траеше 4 часа- Видеото можете да го погледнете на...

Извојува голема битка: Малата Алеа се враќа дома со своите родители...

Се плашевме цело време од исходот и текот на операцијата, што е нормално за секој родител да стравува за своето чедо, но знаевме дела...

Сигурен метод за откривање на ноќната апнеа или престанок на дишење...

Оваа состојба се јавува  кај 1-5 % од  детската популација  помегу 2 -8 годишна возраст. Овој период  на рано детство се карактеризира со интезивен раст...

Доколку имате болки во вратот и рамениот појас, јавете се на...

Доколку имате чести болки во вратот и чувствувате напнатост во оваа мускулатура консултирајте се со физиотерапевтите од клиниката Жан Митрев и закажете си третман...

Лис биди здрав, силен и среќен, животот е пред тебе! Му...

-Реконструирана аортна валвула и креирање на 3 нови залистоци кај шестгодишно дете- Лис Бериша е 6 годишно детенце кое за прв пат доаѓа кај нас...

Успех на тимот ортопеди: Велешанката повторно гази на свои нозе откако...

– Пациентката имаше одлично заздравување и моментално е пратена на физикална терапија, почна да гази 100% на ногата, значи почна да ги извршува секојдневните...

Со тумор на црн дроб ме праќаа од една во друга...

-Биле извадени два тумори, од кои едниот со огромни димензии, од пациентка која со години била препраќана од една во друга болница- -За среќа, пацинетката...

Голем број жени не бараат помош поради срам или страв, но...

Центар за урогинекологија и реконструктивна пелвична хирургија Нашиот центар е специјализиран за дијагностика и третман на жени со: Уринарна инконтиненција (неволно испуштање на мокраќа) Фекална инконтиненција...