Дома Тагови тинитус

Таг: тинитус

Лек за зуење во ушите (тинитус): Со 2 капки од ова...

Луѓето кои страдат од зуење или ѕвонење во ушите, имаат непријатно чувство, како постојано нешто да им брмчи или црцори во ушите. Овие звуци се...

Зошто ми зуи во увото и што да направам за да...

Тинитус или зуење во ушите СИМПТОМИ: -звуци во ушите, на пр.ѕвонење, шумови, брмчење, свирење; звуците се јавуваат одвреме-навреме или се постојани -понекогаш губење на слухот. *Ако имате тинитус,...

Сода бикарбона и рицинус, нема посилна комбинација: експресен лек за 24...

Овој природен лек има мноштво позитивни ефекти врз здравјето, а неговите примени се неограничени. Холистичката медицина често го препорачува рицинусовото масло за третирање на...