Дома Тагови Свети Нектариј

Таг: Свети Нектариј

Денес се слави Свети Нектариј, исцелител и чудотворец – Молитва за...

На овој чудотворец му се препишуваат повеќе од 2000 чуда, па јасно е зошто во поедини места го нарекуваат земен ангел – небесен човек. Православната...

Неверојатни сведоштва од луѓе на кои овој светец им помогнал: Се...

Ова се неверојатните чуда на Свети Нектариј: Исповедта на овие луѓе на кои светецот им помогнал или ги излекувал, ќе ве остави без здив Свети...