Дома Тагови штетноста на мувлата

Таг: штетноста на мувлата

Со денови колегата Васе не сакаше да си ја измие шолјата...

Кога ја делите канцеларијата со колега, голема е веројатноста да знаете повеќе за него отколку неговите најблиски. Поминувате осум часа заедно, повеќе отколку што...