Дома Тагови Сардели

Таг: Сардели

Дракче: Вака можеме да спакуваме 15 цвеќиња за презимување во само...

Дракче Стевковска е жена која секогаш е насмеана и полна со заразна позитивна енергија со која секому му го разубавува денот. Честопати за себе...

Направете вака за да ви цветаат побујно сарделите

Во различни временски периоди, домашните сардели бараат различна нега. Од почетокот на пролетта па до крајот на летото, при полевање на ова цвеќе, во водата...