Дома Тагови рецепт за трилече

Таг: рецепт за трилече

Секојпат кога ќе изеднам едно парче трилече во слаткарница, се срамам...

Вистински освежителен колач на кој му нема рамен. Секојпат кога кога одам во слаткарница и ќе изедам едно парче трилече, после ми е срам...