Дома Тагови перење

Таг: перење

Ви се смали џемперот по перењето?-без грижи! Направете вака:

Понекогаш, после машинското перење, а најчесто поради центрифугата или несоодветната температура, алиштата може да ја променат својата величина и да се намалат за еден...