Дома Тагови од кого се наследува висината

Таг: од кого се наследува висината

Првата ќерка е женска верзија на таткото: Еве од кој родител...

Се смета дека првата ќерка секогаш ќе биде женска верзија на таткото, а еве според експертите од кој родител го наследуваме квалитетот на забите,...