Дома Тагови кучето може да намириса болест

Таг: кучето може да намириса болест

Вака кучето се однесува кога ќе надушка болест кај сопственикот –...

Од неодамна е познато дека кучињата можат да го намирисаат ракот на бели дробови преку здивот на својот сопственик. Освен што може да се дресираат...