Дома Тагови ќерката ја имитира мајката

Таг: ќерката ја имитира мајката

На девојчињата тоа им е во гените – да ги имитираат...

Разговор со педагог: “Ќерката го гледа само она што го прави нејзината мајка. Ја копира, сфаќате?” Прашање: “Значи, велите дека девојчето не мора да се...