Дома Тагови како да презимат сарделите

Таг: како да презимат сарделите

Дракче: Вака можеме да спакуваме 15 цвеќиња за презимување во само...

Дракче Стевковска е жена која секогаш е насмеана и полна со заразна позитивна енергија со која секому му го разубавува денот. Честопати за себе...