Алкалоид
Дома Тагови фуги

Таг: фуги

Како да ги исчистите фугите но и да СПРЕЧИТЕ нивно валкање...

Чекорот до блескаво купатило и кујна најчесто го реметат местата помеѓу плочките и елементите, т.е. фугите. Нивната основна функција е пополнување на празните простори...