Дома Тагови домашен освежувач на воздух

Таг: домашен освежувач на воздух

Направете си сами освежувач за просторија кој ќе го дезинфицира просторот:...

Во недостиг на купечки, дефинфектантот за воздух можете и сами да си го направите, но ќе биде потребно почесто да го користите, бидејќи е...