Дома Тагови детски психијатар

Таг: детски психијатар

На девојчињата тоа им е во гените – да ги имитираат...

Разговор со педагог: “Ќерката го гледа само она што го прави нејзината мајка. Ја копира, сфаќате?” Прашање: “Значи, велите дека девојчето не мора да се...

Кога мајката ќе си го истепа детето, еве што се случува:...

Ако ќотекот беше добар - немаше да излезе од рајот, туку ќе си останеше таму - велат детските психолози. Рускиот психолог со пракса од 30...

Детски психијатар: Ако му обраќате доволно внимание на детето, тоа нема...

Ако детето повеќе сака да гледа цртани филмови отколку да оди со вас на прошетка – сте ја изгубиле битката, некаде сте погрешиле! –...