Дома Тагови датум на раѓање

Таг: датум на раѓање

Не е сеедно: дали сте родени наутро, напладне или доцна навечер

Некои свои постапки, ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме ако знаеме во колку часот сме родени, односно ако го знаеме нашиот нумерички вибрационен...

Родените во вторник се борбени, во сабота зрели: денот на раѓање...

Деновите во седмицата добиле имиња по седумте видливи планети, а во античко време се верувало дека денот на раѓање има големо влијание врз карактерот...