Дома Тагови акупунктура

Таг: акупунктура

Кинески традиционален метод на лекување: Сè започнува и завршува во вашите...

Кинеската традиционална медицина тврди дека целиот наш организам се наоѓа на дланките и стапалата. Су Џок претставува лекување по рефлексни точки кои се наоѓаат на...

Со притисок на овие две точки на носот ќе привлечете пари...

Познавачите тврдат дека богатството и напредокот се толку близу вас, колку што носот е блиску на вашето лице! Ако научите да ги притискате вистинските точки...