Најдоброто видео (4 мин) што некогаш сте го погледнале: Како се развива бебето 9 месеци во стомакот

Дали некогаш сте се запрашале како бебето се развива толку брзо и целосно во мајчиниот стомак? Овде е прикажано видео со развој на едно бебе во мајчиниот стомак кој се одвива 9 месеци.

Животот е навистина прекрасен! Всушност, развојот на човековиот живот во мајчината утроба е беверојатен. Дали знаевте дека сè што е лично поврзано со вас – вклучително и тао какви ќе ви биде бојата на очите, вашата висина, бојата на кожата – сè се утврдува во моментот на оплодувањето.

Ова видео има преку стотици илјади прегледи, а некои од гледачите коментираа вака:

-“Неверојатно е колку науката напредувала. Дури го знаеме и целиот процес на животот. Но, сè уште постојат луѓе кои одбиваат да го прифатат.”

-“Ова е неверојатно видео. Само Бог ког ги создаде сите нешта може да создаде таков прекрасен процес”.

-“Не можам да ги објаснам чувствата што ги буди во мене ова видео. Тоа е вон паметот и срцето. Најдоброто видео што некогаш сум го видела”.

Погледнете го ова прекрасно видео: