Марина Дојчиновска за НМД: како се користи чудотворната моќ на Хунза маслото

Марина Дојчиновска остава траен белег во македонското новинарство со својата авторска емисија Македониум. Негувањето на традиционалните вредности и потсетувањето на исконското ни се толку потребни во овие модерни времиња во кои владее законот на посилниот и систематски се бришат и асимилираат историите на помалите народи. Марина отиде чекор понатаму, ги пронајде нашите предци во едни … Continue reading Марина Дојчиновска за НМД: како се користи чудотворната моќ на Хунза маслото