[ad_1]


Novak Djokovic din Serbia în acțiune împotriva lui Casper Ruud din Norvegia în timpul turneului de tenis Nitto ATP Finals 2022 de la Pala Alpitour Arena din Torino, Italia, 20 noiembrie 2022.ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Asociația Mondială de Tenis (ATP) a anunțat candidații pentru premiile din acest an care vor reveni celor mai buni jucători și antrenori de tenis.

Nu sunt prea multe surprize pe listă în rândul jucătorilor și primul favorit este Novak Djokovic, dar se așteaptă mult mai multă incertitudine în competiția dintre antrenori.

Asul sârb a avut un sezon fenomenal și se află pe merit în fruntea acestei liste, urmat de spaniolul Carlos Alcaraz, care a suferit câteva înfrângeri neașteptate, dar a avut totuși un sezon strălucit și a reușit să triumfe la Wimbledon și a fost și singurul care cel puțin pentru scurt timp l-a „detronat” pe Djokovic de pe tronul mondial.

În competiția dintre antrenori, primul favorit este Goran Ivanisevic (antrenorul lui Djokovic), iar în spatele lui se află Juan Carlos Ferrero, care lucrează cu Carlos Alcaraz. Mai sunt Darren Cahill și Somone Vainozi, care sunt antrenorii lui Yannick Siner, precum și primul antrenor al lui Hurbert Hurkach, Craig Boynton.

În această competiție se află și Brian Shelton, care este tatăl și antrenorul senzației americane Ben Shelton, iar în același timp este cunoscut în lume ca omul care l-a criticat pe Djokovic și l-a „atacat” public pe tenismenul sârb pe de mai multe ori.

Prezentarea oficială a Premiilor ATP va avea loc la începutul lui 2024, iar data definitivă este de așteptat să fie anunțată până la jumătatea lunii decembrie.



– Publicitate –



[ad_2]

Source link

Претходна статијаA fost publicată cartea „Harta literară a Skopje” de Monika Ilkova
Следна статија„Autentic” este cuvântul anului 2023