[ad_1]



Într-o lume inundată de manipulare a imaginilor și dezinformare, cuvântul englezesc „authentic” (authentic) a fost cel mai căutat în 2023 în Statele Unite în cel mai faimos dicționar „Merriam-Webster”, a anunțat editura.

Cuvântul, care sugerează că americanii sunt îngrijorați de dezbaterile despre inteligența artificială, identitatea sau rețelele sociale, a fost cel mai căutat în acest dicționar de internet, a spus Merriam-Webster într-un comunicat.

Editura, ale cărei cărți de referință sunt în mare parte dicționare, spune că ultra-celebrități din media precum cântăreața-fenomen Taylor Swift au insistat asupra importanței de a fi autentice în acest an.

Inevitabilul magnat Elon Musk a cerut liderilor mondiali și factorilor de decizie să se exprime „într-un mod autentic” pe rețelele de socializare.

Cuvântul „autentic” depășește astfel „deepfake” în numărul de consultări online, cuvânt care denotă o tehnologie sofisticată de manipulare a conținutului audio-vizual.

Printre finaliști s-a numărat și cuvântul „încoronare”, care a fost cel mai căutat în dicționar în luna mai, când moștenitorul Marii Britanii la tron ​​a fost încoronat regele Carol al III-lea.



– Publicitate –



[ad_2]

Source link

Претходна статијаPremiile ATP 2023
Следна статијаPentru prima dată de la începutul invaziei, Rusia este pe cale să câștige războiul din Ucraina